Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Frisbegin druk bezig met extra functies

Frisbegin.nl staat nu ongeveer twee maanden online en heeft in korte tijd al vele mensen enthousiast gemaakt om een startpagina te beheren. In deze tijd hebben wij al vele mailtjes gehad met complimenten van zeer tevreden startpagina beheerders. Ook hebben wij een aantal verzoeken in onze mail gehad om nog meer functies en designs toe te voegen aan Frisbegin.nl. Wij luisteren graag naar deze verzoeken en zijn dus direct begonnen met het verder verbeteren van Frisbegin.nl, in dit blog bericht even een update van wat wij tot dusver hebben verbeterd en wat er nog gaat komen!


Onze startpagina's nog beter vindbaar in Google
Wij hebben onlangs een nieuwe functie ingebouwd waarmee uw startpagina nog sneller en beter gevonden gaat worden in Google. Nieuwe startpagina's worden direct gepingt bij diverse diensten zoals PingoMatic om aan Google te laten weten dat er een nieuwe startpagina van Frisbegin.nl in de lucht is. Verder worden nieuwe pagina's automatisch getwittert op onze Twitter account. Dit betekent direct dat er nieuwe bezoekers naar uw pagina kunnen komen vanaf Twitter en dat Google nogmaals een signaal krijgt van Twitter dat er weer een Frisbegin pagina in de lucht staat. Kortom: nog betere resultaten in Google voor uw startpagina. 

Frisbegin op mobiele telefoons
Wij hebben onze dienst mobiel vriendelijk gemaakt.  Dit betekent dat de startpagina's van Frisbegin.nl tegenwoordig mobiel vriendelijk zijn en de gebruikers op mobiele telefoon nog meer gebruiksgemak zullen ervaren! Frisbegin is hiermee de eerste startpagina dienst in Nederland met mobiel vriendelijke pagina's!

Meer startpagina designs op komst!
U kunt momenteel kiezen uit circa twintig prachtige designs op Frisbegin.nl. Wij zijn echter bezig om een grote collectie te maken met startpagina designs om uw keuze te vergroten en een design te kiezen die mogelijk beter bij het onderwerp van uw pagina past. De designs worden allen met zorg ontworpen waardoor wij garanties kunnen bieden voor prachtige pagina's!

U kunt meerdere pagina's per account maken
Het is ons opgevallen dat enkele beheerders voor elke pagina een nieuwe gebruiker aanmaken, dit is echter helemaal niet nodig! U kunt namelijk met een gebruikersaccount een ongelimiteerd aantal pagina's aanmaken!

Heeft u een verzoek?
Wij luisteren graag naar suggesties tot verbetering van Frisbegin.nl en nodigen u daarom graag uit om verbeterpunten te sturen naar info@frisbegin.nl! U krijgt altijd persoonlijk een reactie op uw aanvraag of suggestie zodat u weet wat wij er mee gaan doen. 

Volg ons ook op Facebook voor meer updates over Frisbegin.nl

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina