Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Frisbegin.nl officieel online, maak nu uw eigen startpagina!

Frisbegin.nl is een nieuwe dienst voor het maken van een eigen startpagina. U zult ongetwijfeld denken: er zijn toch al zoveel diensten waar op ik gratis een startpagina kan maken? Dat is helemaal waar. Frisbegin.nl is echter uniek in zijn soort! Wij vertellen u graag waarom.

Waarom is Frisbegin opgezet?
Er zijn in Nederland ontzettend veel aanbieders die het mogelijk maken om startpagina’s op te zetten. Deze diensten hebben vele beheerders en bezoekers, dit is opvallend omdat de diensten in Nederland veel beter aangeboden kunnen worden. Zo zijn de ontwerpen van de huidige startpagina's in Nederland zeer matig, de functionaliteiten vaak te ingewikkeld en is er vrijwel geen ondersteuning voor het beheren van een eigen startpagina. Frisbegin.nl heeft wel het complete pakket wat u bij een startpagina dienst kunt verwachten. Onze catalogus bevat prachtige ontwerpen, de gebruiksvriendelijkheid is uitstekend (in slechts 6 eenvoudige stappen een startpagina!), er zijn handleidingen beschikbaar en onze dienst is en blijft bovendien volledig kosteloos! Genoeg redenen om een Frisbegin.nl pagina te starten.

Hoe moet ik beginnen?
Op de homepagina van Frisbegin.nl staat onder het kopje: ‘Uw Frisbegin pagina nog vrij?’ een venster waarin u kunt bekijken of uw favoriete onderwerp nog vrij is. Vervolgens doorloopt u de stappen en heeft u een eigen Frisbegin pagina. Mocht u hulp nodig hebben kunt u altijd de handleidingen raadplegen.

avatar cablekevin

Over de auteur

Kevin Hoogeveen

Mijn naam is Kevin, een van de oprichters van Frisbegin.nl.