Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Template Monster gast interview: Een aantal vragen aan David Braun

Handmatig uw website coderen en het ontwerpen van een lay-out is een ding van het verleden! De tijd die u verspilt om te bepalen wat u zou moeten doen, kunt u  beter voor productievere zaken gebruiken, zoals marketing van uw producten of het beheer van uw inventaris.

Het ontwerp van uw website overlaten aan de experts – zo gaat het nu. Als u geen ervaring heeft, dan moet u een dergelijke enorme taak niet op zich nemen. Laat iemand het voor u doen. Voor een eerlijke prijs krijgt u een professioneel uitziende website en volledig functionele online winkel zonder inspanningen!Als u meer informatie wenst, hier hebben we  David Braun om al uw vragen over TemplateMonster.com te beantwoorden.

Goede dag David! Bedankt dat u de tijd gevonden hebt om ons met uw aanwezigheid te behagen. We zijn blij dat u hebt kunnen komen. Laten ons met de eerste vraag beginnen. Wie zijn de mensen achter TemplateMonster.com? Hoe was uw bedrijf begonnen?


TemplateMonster heeft zijn wortels in een vrij succesvolle Amerikaanse webdesign studio opgericht in 1998. Later hadden we besloten om ons bedrijf te hervormen in een online winkel die website templates verkoopt. Onze eerste ervaring was toen met PSD-sjablonen; dan waren we begonnen met WordPress-thema's te ontwikkelen en hadden onze aanbod uitgebreid met ontwerpen voor andere content management systemen.

Het is moeilijk te geloven, maar TemplateMonster heeft een lange weg afgelegd van een lokale webstudio naar één van de ‘s werelds grootste webdesign bedrijven met honderden medewerkers. Maar we gaan niet op dit punt stoppen: in de nabije toekomst zullen we een marktplaats lanceren waar individuele ontwerpers en webstudio’s hun producten kunnen verkopen.


Kunt u ons een kort overzicht geven van uw bedrijf? Wat doet TemplateMonster.com?

Bij TemplateMonster maken we de op maat ontworpen website templates voor HTML5 en de meest populaire content management systemen en eCommerce platforms: WordPress, Joomla, PrestaShop, Magento, OpenCart, Shopify, en vele andere. Daarboven ontwikkelen we originele plugins en extensies voor deze platforms om er zeker van te zijn dat elk van onze thema's precies werkt zoals dat zou moeten.Daarnaast runnen we ook talrijke zijprojecten: design blog, Template Help, Startup Hub, die gericht zijn op het verstrekken van nuttige informatie over ontwerp en zakendoen aan onze gemeenschap. Ons doel is om een ​​verenigd A-Z ecosysteem te creëren, waar iedereen, wie geïnteresseerd is in webdesign, alle benodigde informatie kan vinden om zijn bedrijf te starten en te optimaliseren, en ook om zijn vaardigheden te verbeteren en zelfs leuke dingen te winnen bij giveaways.


Uit ons onderzoek blijkt het dat u al 14 jaar in deze industrie actief bent! Wauw! U moet een van de pioniers van de website bouwindustrie geweest zijn. Hoe ging het in de afgelopen tien jaar met uw bedrijf? Wat waren de uitdagingen die jullie onderweg tegenkwamen?

Inderdaad, in 2002 hadden we weinig of geen concurrenten. De situatie veranderde 5 jaar later, na de popularisering van WordPress, dus moesten we voor onze positie op de markt gaan vechten. De snel veranderende wereld van webdesign is altijd een uitdaging. Maar, naar mijn mening, dwingt de harde concurrentie ons ertoe om een hoog niveau van kwaliteit te onderhouden en op het toppunt van webdesign trends te blijven, hetgeen zeker gunstig is voor beide ons en onze klanten.


In de eerste jaren werd ons bedrijf met DDoS-aanvallen, fraude en andere stressvolle situaties geconfronteerd. Het was het 'Wilde Westen' van online business, maar we zijn erin geslaagd om het te overleven. Gelukkig is het internet van vandaag met zijn geavanceerde beveiligingstechnieken een veel beschaafder en veiliger plek voor zowel de ondernemers, als voor hun klanten.


Jullie langdurige ervaring als team heeft u waarschijnlijk geholpen om met vele veranderingen in de website ontwerp-industrie te leren omgaan. De vraag is, welke merkbare veranderingen heb je opgemerkt in de afgelopen 14 jaar? Wat is verbeterd? En waar ligt het verschil met hetgeen, wat eerder gedaan was?


De veranderingen zijn te talrijk om ze allemaal te noemen. De evolutie van het webontwerp is in constante beweging; de ontwerp trends verschijnen en vervallen iedere jaar weer opnieuw.


Allereerst is de keuze van waardige CMS's is nu veel breder dan vroeger. Als u een winkel wilt lanceren, kunt u een winkelwagentje kiezen die perfect past bij uw behoeften, in plaats van te worstelen met één enkele one-size-fits-all oplossing; Als u een blog nodig hebt, kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan allerlei blogplatformen: WordPress, Joomla, Drupal, ezv. 


Ik weet dat dit een cliché vraag zou zijn, maar toch wil ik u vragen waarom uw klanten u boven de andere template providers zouden moeten verkiezen?

 

Wat is uw voordeel?
Waar we echt trots op zijn, is onze levenslange 24/7 ondersteuning, en een ongelofelijk brede keuze van sjablonen. Maar zo’n schreeuwerige pocherij zal toch niemand overtuigen, niet? ? Daarom adviseer ik u om onze website te bezoeken en alles voor uzelf te zien.

Aarzel niet om de updates te checken: we voeren regelmatig korting-campagnes uit, zodat u bij uw aankopen aanzienlijk kunt besparen. Onder andere, de volgende korting is gepland voor de Black Friday; mis het niet.
Kunt u ons een bondige overzicht geven over wat TemplateMonster.com te bieden heeft? Heeft u prijsplannen of -schema’s die u met ons publiek kunt delen?

Ons doel is om aan ieder industriebranche een keuze uit kant-en-klare ontwerpoplossingen te bieden. Daarom hebben wij wel iets voor musea, golfclubs, restaurants, modewinkels te bieden: iets voor elke, zelfs de kleinste nis, waar u maar aan kunt denken.

Hier is een kort overzicht van onze inventaris (hier zijn alleen de meest actuele sjablonen voorgesteld):


  1250 WordPress thema's;

  1000+ Joomla templates;

  4000+ HTML5 sjablonen;

  480+ Drupal thema's;

  200+ bestemmingspagina sjablonen;

  350+ Magento thema's;

  1100+ PrestaShop thema's;

  640+ OpenCart sjablonen;

  250+ Shopify thema's.


Daarnaast, zijn er ook plugins die u apart kunt aanschaffen en op uw website installeren. Eens sectie met plugins en extensies.

Hoe nieuwkomer-vriendelijk is TemplateMonster.com?

TemplateMonster is voor iedereen, ongeacht de vaardigheden en ervaring in het maken van websites. We proberen onze sjablonen zo nieuwkomer-vriendelijk als mogelijk te maken door gebruik van intuïtieve tools, gedetailleerde documentatie, verklarende video's en artikelen en andere bronnen. Het grootste voorbeeld is onze gloednieuwe Power Builder, die 100% drag & drop is en kan zelfs door een complete profaan gebruikt worden. 
Als u vast zit met uw keuze van een product, dan zal onze pre-sales team u helpen om binnen enkele minuten de best geschikte sjabloon voor uw website te vinden.


Uw website biedt veel mooie en professioneel uitziende gratis thema's. Kunnen deze gratis thema’s gebruikt worden voor een fatsoenlijk uitziende website? Zo ja, waarom zouden uw klanten een betaalde optie moeten kiezen? Wat is het grootste voordeel?
Technisch gezien, zijn onze gratis templates van exact dezelfde kwaliteit als onze premium templates, maar wat eenvoudiger. Een ander verschil tussen hen ligt in het feit dat gratis sjablonen niet met klantenservice komen. U kunt ze nog steeds gebruiken om een professionele website te maken, maar als u flexibiliteit en rijke functionaliteit op prijs stelt, moet uw keuze een van de premium templates worden.


Uw website zegt dat u meer dan 26.000 sjablonen in uw bibliotheek hebt. Dat zijn nogal veel sjablonen! Ik ben er zeker van dat we heel wat kieskeurige klanten hebben die graag hun eigen ontwerpen zouden willen gebruiken. Is dit mogelijk? Biedt u een mogelijkheid om gepersonaliseerde websites te creëren?

Er is absoluut geen noodzaak om het wiel opnieuw uit te vinden en een nieuw ontwerp van nul te bouwen, aangezien 26.000 sjablonen alle mogelijke lay-out combinaties en kleurenschema's dekken. Maar, als u het ontwerp van uw website wenst te verfijnen, dan moet u weten dat we ons eigen Service Center hebben gelanceerd, waar u uw nieuw gekochte sjabloon binnen 24 uur kunt laten aanpassen. Onze specialisten hebben al 2000+ websites aangepast in minder dan één jaar.


Ten slotte, hoe beïnvloedt het uiterlijk de prestaties van een site? Wat zijn uw tips voor het ontwerpen van een goed uitziende en professionele website?

Alhoewel het uiterlijk een belangrijke factor is, toch zijn de website templates tegenwoordig niet alleen over de visuals. Zelfs de relatief eenvoudige Bootstrap sjablonen moeten met aanvullende modules en formulieren uitgerust zijn om aan de steeds groeiende lusten van de veeleisende website bezitters te voldoen.  En we hebben meer dan duizend Bootstrap templates voor elk van uw behoeften. 

Als u een echt leuke website wilt ontwerpen, houdt u aan de trends, maar dan wel moet u ze ook niet blindelings volgen. Er is altijd een ruimte voor creativiteit. En onthoudt: ga altijd voor bruikbaarheid in plaats van een fancy look.

Waarom voor de tweede beste kiezen? Laat uw eigen website ontwerpen door één van de beste websitemakers op internet van vandaag! Als u nog vragen heeft, voel uzelf vrij om me te contacteren.


avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina