Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Is Verdampen met een Vaporizer het Nieuwe Roken?

vapen

Wat is een Vaporizer?

Een vaporizer is een elektrisch apparaat waar je rookwaren mee kunt verdampen. Bij verdampen komen minder schadelijke stoffen vrij. Bij het verbrandingsproces dat plaatsvindt bij roken komen namelijk schadelijke stoffen zoals teer en koolmonoxide vrij. Daar heb je met een vaporizer geen last van. Je kunt dus stellen dat verdampen met een vaporizer minder slecht voor je is dan het roken van bijvoorbeeld een sigaret.

Wat kun je allemaal Verdampen in een Vaporizer?

Je kunt in een vaporizer allerlei rookwaren verdampen. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de vaporizer is over komen waaien vanuit Amerika, waar de apparaten voornamelijk worden gebruikt om wiet te verdampen. De meest populaire verdampers zijn dan ook wiet vaporizers. Die wiet vaporizers vind je in twee verschillende klassen. Namelijk de conductie en de convectie vaporizers. Bij conductie worden de rookwaren direct verhit door het materiaal van de vaporizer. Bij een convectie vaporizer wordt er enkel hete lucht door de rookwaren heen geblazen. Volgens kenners de fijnste manier van verdampen.

Naast wiet vaporizers heb je nog meer soorten. Zo heb je ook vaporizers voor concentraten. Deze vape pennen hebben een gesloten verdampkamer, waardoor (vloeibare) concentraten niet op plekken in de vaporizer kunnen komen waar ze niet horen. Gebruik je concentraten in een wiet vaporizer? Dan kan deze daardoor stuk gaan.

Vaporizer Kruiden

Welke vaporizer je ook kiest, je kunt altijd speciale vaporizer kruiden verdampen. Je hebt ontelbaar veel verschillende soorten. Van lavendel tot passiebloem en van tijm tot sint janskruid. Ook tabaksvervangers mogen in een vaporizer. Dit is een goede oplossing voor mensen die willen stoppen met het roken van nicotinehoudende tabak.

Zoals je kunt lezen zijn de mogelijkheden met een vaporizer eindeloos. Wil je nou meer weten over hoe een vaporizer werkt? Of ben je benieuwd naar de geschiedenis of een aantal mooie modellen voor beginners? Kijk dan op vaporiser.nl voor meer informatie.

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina