Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Ben jij al hard bezig met de voorbereidingen van kerst? Laat je inspireren!

kerstdiner

Het avondeten met kerst; dit is altijd een grote overweging. Het moet groots en lekker zijn, maar ook goed klaar te maken. We willen graag onze gasten verrassen en verbazen, maar hoe doe je dat nu? Met een vleesgerecht tijdens kerst krijg je dit zeker voor elkaar! We geven je verschillende opties om je gasten versteld te laten staan.

Optie 1: Gourmetten

Gezelligheid staat natuurlijk op nummer 1 tijdens kerst, lekker eten is een goede tweede. Als je graag allebei wilt bereiken, dan is gourmetten de perfecte optie. Voor gourmetten hoef je geen ster in de keuken te zijn en het vereist weinig voorbereiding. Het enige wat je aan voorbereiding hoef te doen, is het regelen van een gourmetset, gourmet vlees, boter en olie, smaakmakers en sauzen! Gourmet vlees kan je al gemakkelijk bestellen op B.B.Quality!

Optie 2: Ribeye

Een ribeye kan ook erg goed uitpakken voor kerst. Als je een kwalitatief goed stuk vlees hebt met een lekkere marinade kan dit perfect zijn voor jouw gasten. Een ribeye klaarmaken kost wat meer voorbereiding dan gourmetten, maar het is wel gemakkelijker op te ruimen. Daarbij heeft een ribeye een bijgerecht nodig. Een recept voor een volledig hoofdgerecht is gemakkelijk online te vinden.

Optie 3: Ragout

Ragout is perfect voor de koude dagen, waar kerst onder valt. Ragout kan erg feestelijk zijn en kan gepersonaliseerd worden per gast! Dit gerecht heeft nauwelijks tot geen voorbereiding nodig en zijn in verschillende smaken te verkrijgen. Zo kunnen je gasten kiezen wat zij het lekkerst vinden.

Optie 4: Rollade

Een rollade is ook altijd een grote favoriet tijdens de kerst. Rollades kunnen op verschillende manieren bereid worden. Hier zijn veel verschillende recepten voor. Een lekkere optie is een bavette rollade! Hier heb je zowel de bavette waar mensen altijd dol op zijn als de rollade, wat weer een kerstsfeer geeft.

Jouw kerstmaaltijd

Met deze tips kun je de lekkerste kerstmaaltijd aanbieden en wordt het een avond om nooit te vergeten. Je kunt zelf kiezen of je veel voorbereidingen wilt treffen, of dat je voornamelijk de focus wilt leggen op het huis gezellig maken. Optie 1 en 3 hebben weinig voorbereiding nodig en optie 2 en 4 wat meer voorbereiding. Veel succes met het voorbereiden van jouw kerst etentje! Hoe dan ook gaat het een geweldige tijd worden.

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina