Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Blog

Thuiswerken: is het de toekomst?

Inmiddels weten we bijna niet meer beter, thuiswerken is het nieuwe normaal geworden. De meeste werkgevers en werknemers zullen hun weg hebben gevonden in deze nieuwe setting, maar toch lijkt het niet de ideale situatie. Echter zijn er ook genoeg voordelen te benoemen aan het thuiswerken. Benieuwd welke? Lees het allemaal in dit artikel!

Lees meer...

Denkt u erover om een boxspring te kopen?

Bij Beddenleeuw kunt u uw boxpring helemaal zelf samenstellen en zelf bepalen wat u wilt toevoegen of juist weglaten. Online kunt u door middel van zes eenvoudige stappen een complete boxspring samenstellen en uw ontwerp ook meteen bekijken. Zo kunt u uw gekozen stijl, comfort en budget nooit uit het oog verliezen. En omdat de boxsprings in Nederland geproduceerd worden is het mogelijk om de boxspring sneller geleverd te krijgen,  om het bed te personaliseren en natuurlijk te kopen tegen een hele scherpe prijs.

Lees meer...

Wat is een bedrijfsschadeverzekering?

Wanneer je als ondernemer verzekeringen afsluit voor jouw bedrijf, denk je waarschijnlijk niet direct aan een bedrijfsschadeverzekering. Dit komt voornamelijk doordat deze verzekering bij lang niet alle ondernemers bekend is. En wanneer je een verzekering niet kent, sluit je deze ongetwijfeld ook niet af. Toch is een bedrijfsschadeverzekering vaak wel de moeite waard. Deze verzekering dekt namelijk de schade die je misloopt wanneer er bijvoorbeeld schade is ontstaan aan jouw bedrijfspand en het productieproces hier hinder van ondervindt. Wil je graag meer weten over deze verzekering? Wij vertellen jou hier alles wat je moet weten over een bedrijfsschadeverzekering. 

Lees meer...

Shop je regelmatig? Vergelijk goed online

Tegenwoordig hoeven we ons huis niet meer uit om te winkelen. Er zijn tal van webshops waar je vanuit je luie stoel kunt winkelen. Het nadeel echter van een webshop is dat je de kwaliteit van de spullen niet kunt voelen. Je bent afhankelijk van foto’s en reviews van andere gebruikers. Hoe kun je dus toch shoppen voor kwaliteitsproducten? Hiervoor kun je een vergelijkingssite opzoeken. Een van deze websites is 10beste.com. De beste diensten en producten voor je huis en tuin worden hier met elkaar vergeleken in een top 10 lijst. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken, want het zware werk is al voor je gedaan. Je bent er dan verzekerd van dat je kwaliteitsproducten koopt of gebruikt maakt van topdiensten. De producten worden allemaal op een rijtje geplaatst en met elkaar vergeleken. Op die manier kun je makkelijker een product kopen zonder te twijfelen als het voldoet aan jouw eisen.

Lees meer...

Online oefenen voor je auto theorie

Als je deelneemt aan het verkeer dan zijn er natuurlijk regels die je moet volgen. Regels zijn er zodat iedereen op een veilige manier kan deelnemen aan het verkeer. De regels kun je zien aan de verschillende verkeersborden op de weg. Ze worden dus geplaatst om het verkeer te regelen. Verkeersborden geven aan wat de maximale snelheid is op een weg, wanneer je een drempel nadert of wanneer je voorrang hebt. Het is daarom heel belangrijk dat je weet wat ze betekenen en hoe je moet handelen. In het begin kun je schrikken van het aantal verkeersborden die je moet leren. Ook kan het verwarrend zijn, omdat sommige borden op elkaar lijken. Verkeersborden zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Het is dus nogal veel om ze allemaal uit het hoofd te moeten leren, om zodoende goed voorbereid het theorie-examen in te gaan. In het begin kan dit allemaal moeilijk lijken. Je moet er immers nog aan wennen. 

Lees meer...