Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Hulp

In deze handleiding worden de verschillende functies en mogelijkheden van Frisbegin uitgelegd. Zo worden de mogelijkheden van alle functies beschreven maar vindt u ook meer informatie over bijvoorbeeld het promoten van uw pagina en geld verdienen met uw Frisbegin pagina.

In het overzicht hieronder staan alle onderwerpen uitgelegd en beschreven. Uitgebreide informatie over een onderwerp vindt u door op de 'Lees meer' knop te klikken. Mocht u na het lezen van deze handleiding alsnog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met het team van Frisbegin opnemen door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Promotie

Wilt u meer bezoekers op uw Frisbegin pagina? Wij geven u graag een aantal tips om uw pagina te promoten. Het is belangrijk om te weten dat startpagina's over het algemeen veel bezoekers uit zoekmachines halen. Er zijn verschillende manieren om uw posities te verbeteren, dit resulteert in meer bezoekers. Er zijn echter nog andere manieren om meer bezoekers te krijgen naar uw Frisbegin pagina, wij vertellen u precies welke dit zijn.

Lees meer...

promotie
geld verdienen

Geld verdienen met Frisbegin

U kunt met Frisbegin een leuk extra inkomen verdienen, dit is op verschillende manieren mogelijk. We gaan het hebben over de verschillende manieren waarop u geld kunt verdienen met Frisbegin. U zult erachter komen dat het eigenlijk heel erg makkelijk is, de handleiding zal u bovendien alles uitleggen. Het mooiste van de verdienmodellen van een Frisbegin pagina: het is volledig zonder risico's, tijd is de enige investering!

Lees meer...

Blokken

De blokken op Frisbegin.nl bevatten de verschillende links op uw pagina. De blokken kunnen zeer eenvoudig aangemaakt, aangepast en verwijderd worden. Wij geven u hierin veel vrijheid en gebruiksgemak. Heeft u vragen over het aanmaken of aanpassen van blokken op uw Frisbegin pagina? Wij leggen u graag uit hoe de functies werken.

Lees meer...

blokken
geld verdienen

Links

Links zijn de belangrijkste factor voor een startpagina. Wij bieden u de mogelijkheid om links aan te maken, aan te passen en te verwijderen. De functionaliteiten hebben wij zo makkelijk mogelijk gemaakt zodat u zeer eenvoudig links kunt toevoegen aan uw pagina. Wilt u meer informatie over het toevoegen van links? Wij geven u graag veel informatie over de functionaliteiten.

Lees meer...

Zoekmachine instellingen

U kunt de posities in de zoekmachines verbeteren door Title en Meta tags in te voeren. Deze instellingen beschrijven als het ware uw pagina voor de zoekmachines. De zoekmachines weten vervolgens wat voor pagina u heeft en bekijken hoe goed uw pagina is. Vervolgens geven zij u een positie in Google. Het is dus essentieel om de title tags en meta tags goed in te voeren. Wij leggen u graag uit hoe dit moet en waar u op moet letten.

Lees meer...

blokken
geld verdienen

Tekst

Frisbegin maakt het mogelijk om een tekst op uw pagina te plaatsen. Deze tekst wordt standaard linksboven van uw pagina uitgelijnd. Het is de bedoeling dat deze tekst uw pagina introduceert of beschrijft. Bezoekers weten dan direct waar uw pagina over gaat en wat de bedoeling is. Uw pagina wordt met een goede tekst bovendien beter gevonden in de zoekmachines. Wij leggen u graag uit hoe u de tekst op uw pagina aanpast.

Lees meer...

Stijl

Frisbegin.nl is volledig te stijlen naar het onderwerp van uw pagina. Zo kunt u kiezen uit een van de prachtige ontwerpen, het doorlopen van de header en meer zaken. Wij hebben gekozen voor een vast aantal ontwerpen zodat elke Frisbegin pagina er altijd gelikt uit ziet. Dit resulteert in een langere bezoeksduur van de bezoekers van uw pagina. Wilt u graag weten hoe u een Frisbegin pagina kunt stijlen? Wij vertellen u graag meer!

Lees meer...

blokken