Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Promotie

Bezoekers zijn de essentiële factor voor iedere website, zo ook uw Frisbegin pagina. Wij geven u graag wat tips waarmee u het aantal bezoekers kunt vergroten. Hoe meer methodes u inzet, hoe meer bezoekers u zult krijgen op uw pagina.

Hoger in de zoekmachines

Zoekmachines zijn al jarenlang de belangrijkste verkeersbronnen voor startpagina's, zo ook bij Frisbegin.nl. Wij leggen u graag stap voor stap uit hoe u beter gevonden gaat worden!

1. Aanmelden voor de zoekmachines

Het is belangrijk om aan de zoekmachines te laten weten dat uw pagina bestaat. Aanmelden bij zoekmachines is volledig kosteloos en snel gebeurd! Tip: Zorg eerst dat uw pagina gevuld is met links en tekst, meld u daarna pas aan bij de zoekmachines. De indexering van uw pagina verloopt dan beter. De indexering van uw pagina verloopt dan beter.

Meld u aan op de volgende websites om in alle zoekmachines goed geïndexeerd te worden: Google.nl, Bing.com, Vinden.nl, Pingomatic

verschillende zoekmachines
content

2. Zorg voor goede content

Goede inhoud van uw pagina is het belangrijkste voor goede posities in Google. Zorg daarom dat uw pagina veel (relevante) links bevat en een goed stukje inhoudelijke tekst. Als deze twee factoren van uw Frisbegin pagina in orde zijn, zullen de zoekmachines uw pagina hoger in de resultaten weergeven.

3. Optimaliseer uw meta tags

Frisbegin heeft in het beheer een kopje zitten met 'Zoekmachine'. De pagina titel, beschrijving en zoekwoorden kunnen hier worden ingevuld. Zorg voor goede en relevante beschrijvingen en keywords. Hoe meer de beschrijvingen en keywords overeen komen met uw pagina, hoe beter u gevonden zal worden.

meta tags
[zoekmachine img]

4. Zorg voor links naar uw startpagina

Zoekmachines waarderen het als relevante websites of pagina's naar uw pagina linken. Hoe meer relevante links naar uw Frisbegin pagina, hoe beter u gevonden zal worden in de zoekmachines. Neem daarom contact op met andere startpagina's of andere websites voor een linkruil, meld u aan bij (relevante) linkdirectories of schrijf artikelen op artikeldirectories met uw link hierin verwerkt. Deze manieren zullen uw posities in Google sterk verbeteren.

Social media

Social media is in de laatste jaren enorm gegroeid en nog steeds uitermate populair. De sociale netwerken hebben veel actieve bezoekers, hier is dus veel rendement uit te halen. Wij leggen u graag een aantal manieren uit om bezoekers te genereren uit social media.

Nodig uw vrienden uit

Heeft u al een Facebook of Twitter account? Plaats dan een bericht of tweet over uw Frisbegin pagina, laat weten dat u deze pagina heeft. Vrienden zijn immers eerder bereid om een bericht te liken of retweeten, dit resulteert uiteindelijk in een bereik bij een groot aantal mensen!

[vrienden img]
[facebook img]

Facebook

U kunt een Facebook pagina maken over uw Frisbegin pagina of over het onderwerp van uw pagina. Als u leuke inhoud op de pagina plaatst, zullen mensen uw pagina liken en berichten gaan delen. Er ontstaat dan een viraal effect. U kunt bovendien regelmatig een link naar uw Frisbegin pagina plaatsen, dit resulteert in meer bezoekers.

Een Facebook pagina maken kan via de volgende link: Facebook.com

Twitter

Een Twitter account met veel volgers kan enorm veel verkeer naar uw pagina opleveren. Maak daarom een account aan over het onderwerp van uw Frisbegin pagina. U kunt als website de pagina van Frisbegin.nl instellen. Zorg vervolgens voor leuke berichten over het onderwerp, berichten die uw doelgroep graag leest. Mensen op Twitter zullen u vervolgens gaan volgen en uiteindelijk zelfs uw Frisbegin pagina gaan bezoeken. Tip: Volg zelf ook mensen op Twitter die interessant zijn om te volgen en plaats niet continu de link van uw pagina. Dit wordt al snel als spam gezien.

Een Twitter account aanmaken kan via de homepagina van Twitter: Twitter.com

[twitter img]

Adverteren op andere pagina's

Wilt u goede advertentieplekken vinden? Ga dan eens op zoek naar blogs, websites of forums over uw startpagina onderwerp. Zoek bijvoorbeeld in de zoekmachines naar: 'onderwerp + blog' of 'onderwerp + forum', u zult er al snel achter komen dat er enorm veel aanbod is. Stuur de beheerder van de pagina een e-mail met het verzoek om te adverteren en vergelijk vooral veel prijzen voordat u met een partij in zee gaat.

Probeer eerst het rendement van een verkeersbron te bekijken. Spreek bijvoorbeeld eerst een proefperiode af voor uw advertentie, als het aantal bezoekers dan echt stijgt kunt u de periode van adverteren verlengen.

Het is ook mogelijk om de beheerder van de pagina te vragen om kosteloos een advertentie te plaatsen in ruil voor een percentage van de winst van uw pagina.

Blog over het onderwerp van uw pagina

Heeft u een onderwerp gekozen waar u veel van af weet? Of een onderwerp waar u graag over schrijft? Dan kan bloggen een uitkomst zijn om meer bezoekers op uw website te krijgen. Wanneer u goede informatie deelt met anderen, zullen zij uw blog gaan volgen. Als u hier een link op plaatst naar Frisbegin.nl dan levert dit gegarandeerd meer bezoekers op.

Het is belangrijk om echt goede informatie of verhalen te delen aan uw bezoekers. Op deze manier zullen de bezoekers van uw blog echt blijven hangen. Goede content levert bovendien goede posities op in de zoekmachines, dit is een prettige bijkomstigheid voor uiteindelijk nog meer bezoekers naar uw Frisbegin pagina.

U kunt een blog opzetten via verschillende diensten, voorbeelden hiervan zijn: Wordpress.com, Blogger.com

De handleidingen op deze websites zullen u helpen om de blog zo leuk en professioneel mogelijk te maken.

Reageren op blogs en forum berichten

Websites met veel bezoekers en autoriteit zijn vaak begonnen door veel te reageren op relevante blogartikelen en forums. Bij het reageren op een blog of forum kunt u vaak een website achterlaten, vul hier uw Frisbegin pagina in. Bezoekers van de blog zullen vervolgens vaak doorklikken naar de website, dit resulteert weer in extra bezoekers.

Houd er rekening mee om wel inhoudelijke reacties te plaatsen op blogs en forum berichten. Uw reactie moet echt iets toevoegen aan het artikel of gewoon leuk zijn om te lezen. Het heeft namelijk totaal geen zin om op honderden blogartikelen of forums te reageren zonder inhoudelijke reactie.