Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Denkt u erover om een boxspring te kopen?


Bij Beddenleeuw kunt u uw boxpring helemaal zelf samenstellen en zelf bepalen wat u wilt toevoegen of juist weglaten. Online kunt u door middel van zes eenvoudige stappen een complete boxspring samenstellen en uw ontwerp ook meteen bekijken. Zo kunt u uw gekozen stijl, comfort en budget nooit uit het oog verliezen. En omdat de boxsprings in Nederland geproduceerd worden is het mogelijk om de boxspring sneller geleverd te krijgen,  om het bed te personaliseren en natuurlijk te kopen tegen een hele scherpe prijs.

Waarom iedereen een boxspring zou moeten kopen!

De combinatie van de verende bedbodem, het matras met pocketvering en daarop een voor iedereen persoonlijk aan te passen topper, geeft veel ondersteuning en een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht bij het slapen. Het voelt heerlijk zacht aan en evenaart het gevoel dat mensen hebben wanneer zij in een luxe hotel overnachten. Daarnaast is een boxspring een stuk hoger dan een traditioneel bed. Het zorgt ervoor dat het verschonen en opmaken een stuk makkelijker wordt, wat ook geldt voor het in- en uit stappen.

Temperatuur en ventilatie

Een boxspring bestaat voornamelijk uit matrassen met veren met veel open ruimte. Die open ruimte zorgt voor een perfecte ventilatie. Omdat mensen nogal zweten tijdens het slapen, is de ventilatie en vochtafvoer uitermate belangrijk zodat de matrassen ook fris en schoon blijven. Bij traditionele bedden zie je in de loop der tijd vochtplekken ontstaan die veroorzaakt worden door een beperkte ventilatie en slechte vochtafvoer.

Verder heeft een boxspring een luxueuze uitstraling, is enorm duurzaam, is de keuzevrijheid erg groot en is de prijs zeer scherp. Dit is omdat wij onze boxsprings zelf en in Nederland produceren en ook nog eens rechtstreeks aan klanten kunnen leveren!

Waar moet u op letten bij het kopen van een boxspring?

-          Kijk goed naar de afmetingen van uw kamer en wat hier binnen qua boxspringformaat goed zou passen. Vergeet ook uw eigen lengte niet mee te nemen.

-          De bedbodem van een boxspring is standaard gemaakt van stof. Dit geeft een heerlijk zachte en luxueuze uitstraling maar kan lastig zijn voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld huisstofmijtallergie. Daarvoor hebben wij een alternatief in prachtige lederlook.

-          Wat voor lichaamsondersteuning heeft u nodig? Dit hangt onder meer af van het lichaamsgewicht, de slaaphouding en of er eventuele rug- of nekklachten zijn. En slaapt u alleen of samen? Bij Beddenleeuw bieden wij u de keuze uit vier verschillende soorten matrassen, in diverse afmetingen, ieder met zijn eigen voordelen qua comfort en prijs.

-          U maakt uw boxspring helemaal compleet met een luxe topper naar keuze. U kunt kiezen uit een koudschuim topper, deze topper past zich uitstekend aan aan de temperatuur in uw kamer waardoor u geen last zult hebben van grote temperatuurverschillen in bed. Of een traagschuim topper, deze topper heeft een wat dichtere celstructuur waardoor het gemakkelijk warmte behoudt.

-          Tenslotte kiest u natuurlijk voor een design inclusief accessoires die goed bij uw slaapkamer passen, uit een vlak of elektrisch verstelbaar model, kijkt u goed naar uw te besteden budget en zijn boxsprings enorm duurzaam, wat een groot voordeel is.

Zo heeft u genoeg tips om een boxspring te kopen die helemaal bij u past!

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina