Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Top 5 Slimme Manieren Om Online Geld Te Verdienen in 2019

Tegenwoordig is het steeds populairder aan het worden om online te werken. Meer en meer mensen zien de voordelen in van dit soort werk, maar vaak stuiten ze al snel op de hamvraag: Welke manieren zijn er om geld te verdienen online?

 

Als dit je bekend voorkomt, geen zorgen. Wij hebben een aantal van de beste methodes gevonden en ze in dit artikel voor je opgesomd.

 

1. Virtueel assistent

Virtueel assistent is zeer klantendienst gericht en vereist dat je telefonische gesprekken voert en beantwoordt, e-mails verstuurt en controleert en dat je over het algemeen anderen helpt om de informatie te verkrijgen die ze nodig hebben. Er zijn vele soorten thuiswerkende virtuele assistent posities, waaronder:

-Virtuele Tutor

-Online klantenservice vertegenwoordiger

De meeste van deze banen zullen een soort diploma of certificaat vereisen maar anderen zullen ervaringen in plaats van een diploma accepteren. Voor sommigen heb je ook een soort achtergrond in de klantenservice nodig.

 

2. Domeinnamen maken of verkopen

Veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat ze betaald kunnen worden om mensen en bedrijven te helpen een naam voor hun websites te bedenken maar dit kan wel degelijk. Klanten geven het domeinnaam bedrijf een beschrijving van hun site en vervolgens worden de werknemers aan het werk gezet.

 

Dit vereist dat klanten geld in een account storten voordat ze domeinnamen aanvragen zodat de werknemers de betaling sowieso krijgen. Na het voorstellen van namen, als de keuze is gemaakt, ontvang je het geld dat naar je account wordt gestuurd. Zo simpel is het. Er is echter veel concurrentie dus wees alert.

 

Een andere manier om geld online te verdienen via domeinnamen is simpelweg door domeinnamen te kopen, voor te stellen, en te verkopen. Je kunt hier een behoorlijk fatsoenlijke winst maken en veel mensen kunnen hun werk verlaten.

3. Heb je een heleboel spullen liggen? Waarom niet je spullen online verkopen?

Een eeuwenoude manier om geld te verdienen is door ongewenste spullen te verkopen. Gelukkig hoeft u met de technologie van vandaag uw huis niet eens te verlaten om dit te doen. Websites zoals eBay, Craigslist en Etsy hebben het mogelijk gemaakt voor anderen om hun artikelen op te zetten en geld te verdienen terwijl ze achter hun computer bureau zitten. Hieronder vindt u een lijst van items die u kunt verkopen om elke week extra geld te verdienen.

 

- Boeken

- Films

- Meubilair

- foto's

- Videos

- Kleding

 

Een goede manier om hiervan te profiteren is om elke week erop uit te gaan en gratis spullen te verzamelen. 'Vuilnisbakken' zijn een manier om gratis waardevolle items te vinden of u kunt de gratis rubriek van advertenties bekijken. U kunt dan deze artikelen met winst verkopen.

4. Cryptocurrency verhandelen
Cryptocurrency zoals Bitcoin en Litecoin zijn "the next best thing" op de markt tegenwoordig. Iedereen die online geld wil verdienen doet er goed aan om zich hierover beter te informeren. Op een conferentie in Noorwegen een paar jaar geleden kon je overal horen "
tjen penger på nett", en als je dan verder vroeg waarover ze spraken was het steevast cryptocurrency...en de ongelooflijke winst die je ermee kan behalen op een korte tijd.

Dit onderwerp is enorm uitgebreid en in dit artikel kunnen we je helaas niet voldoende informatie verschaffen om je op weg te helpen maar onderaan het artikel kan je een link vinden naar een uitgebreide guide die al je vragen kan beantwoorden.
 

5. Betaalde enquêtes invullen
Je mening is goud waard voor bepaalde bedrijven en je kan een aardig centje bijverdienen voor "surveys" online in te vullen. Al wat je moet doen is je inschrijven op een van deze websites en dan sturen ze je regelmatig enquêtes toe, gebaseerd op je locatie, leeftijdsgroep etc. Je zal er niet rijk van worden maar als je dit een halfuurtje per dag doet kan je je inkomen goed aanvullen.

 

Dit is slechts een bloemlezing van een groot aantal opties die je hebt om online geld te verdienen. Deze 5 zijn het topje van de ijsberg en als je interesse hebt om meer te weten te komen over een aantal van deze methodes en nog veel anderen, raden we je zeker aan om www.geldninja.nl te bezoeken. (Of als je toevallig Zweeds kan spreken, http://www.cashninja.se!) Deze websites staan echt vol van goede tips en kunnen je beste vriend worden om je inkomen aan te spekken. Veel succes!


avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina