Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Hoe AI de crypto-wereld gaat veranderen

In de huidige wereld gaat alles razendsnel. Je kan via Picnic of andere bezorgers de boodschappen tot aan je voordeur laten bezorgen. Er zijn zelfs koeriers die beloven dat je de boodschappen binnen 10 minuten in huis hebt. Je kan een paar klikken heb je in China een product besteld wat verscheept gaat worden naar Nederland, terwijl dit vroeger maanden zou duren. Binnen een dag kan je de hele wereld over vliegen! Dit zijn slechts een paar voorbeelden, van hoe de kosmopolitische wereld steeds kleiner wordt en alles steeds sneller gaat!

Complexe algoritmes en AI-gestuurde processen

Alles gaat vlugger doordat complexe computerprogramma’s en AI-processen meer autonomie krijgen. Nu wordt het toegepast om bijvoorbeeld de optimale route te bepalen of producten in te pakken. Denk aan de robots die ‘in dienst zijn’ van Wehkamp. Deze robots regelen de order in het magazijn en het verwerken van de bestelling. Er komt geen mens aan te pas! Deze programma’s, of algoritmes, kunnen razendsnel keuzes maken en deze ontwikkeling zal zich in alle aspecten van de maatschappij voordoen.

Ook bij crypto zie je dat deze ontwikkeling terugkomt. Het is bewezen dat handelen in aandelen beter wordt gedaan door bots dan door mensen. De bots maken namelijk geen emotionele beslissingen, maar keuzes op basis van logica. In de wereld van crypto zijn er algoritmes in ontwikkeling, die je kunnen helpen met geautomatiseerd handelen. Het handelsplatform Bitcoin Prime draait zelfs op geavanceerde AI-algoritmes!

Vermogen opbouwen in een AI-wereld

Deze ontwikkelingen stellen je in staat om goed te verdienen! Er zijn dus bots die handelen voor jou kunnen handelen in crypto-currency en deze bots handelen beter dan mensen, want ze maken rationele keuzes op basis van feiten. Doordat de bots deze geautomatiseerde trades uitvoeren voor jou, kun jij dus rustig vermogen opbouwen, zonder dat jij er veel moeite voor hoeft te doen. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar. Je hoeft alleen maar een bedrag in te leggen en vervolgens doet de AI de rest van het werk.

Voor wie juist niet wil handelen met bots, is er ook nog een andere mogelijkheid. Je kan ervoor kiezen om in te zetten op staking. Ook dan kan je langetermijn vermogen opbouwen, zonder dat je er actief iets voor hoeft te doen. Je krijgt vanzelf meer munten als je ze niet actief gebruikt.

Hoe gaat dit de wereld veranderen?

Nu ben je nieuwsgierig hoe deze spannende technologie de wereld gaat veranderen. AI zal de wereld veranderen doordat er meer en meer geautomatiseerd gaat worden. Dit proces zal zit verder doorzetten, niet alleen in de cryptowereld, maar ook in alle andere facetten van de samenleving. Daarom is het belangrijk om in dit proces mee te gaan.

Een deel van het werk zal verdwijnen en bepaalde beroepen zullen over een aantal jaar niet eens meer bestaan. Werken in de horeca is misschien ‘leuk’, maar met de opkomst van AI zal dit werk steeds meer vervangen worden door machines. Je moet dus een toekomstbestendig beroep kiezen, maar er is nog iets anders. Hoe verder crypto zich ontwikkelt, hoe meer mensen instappen en hoe meer mensen via bots zullen gaan handelen. Uiteindelijk zou het de hele cryptomarkt wel eens een volledig geautomatiseerd proces kunnen worden.

Hier zal zich het onderscheid zichtbaar maken in de samenleving, want de mensen die vroeg ingestapt zijn zullen beloond worden voor hun keuze, terwijl de achterblijvers zich moeten aanpassen aan de veranderende tijd. Denk bijvoorbeeld aan staking, waar we het eerder over hadden. Iedereen, die er vroeg bij is geweest, zal er zijn voordeel uit halen. Zorg je dat jij erbij bent?

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina