Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Je lichaam in shape houden met de volgende trends

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, heeft het coronavirus grote invloed gehad op het dagelijkse leven. Enerzijds heeft de pandemie als eyeopener gewerkt. Zo is men vaker gaan wandelen en nam men eerder de fiets in plaats van het openbaar vervoer. Anderzijds heeft de pandemie ook nadelige gevolgen gehad. Zo kon men niet meer dagelijks naar de sportschool gaan en werd door het thuiswerken veel gesnackt thuis. De effecten van ongezond eten is natuurlijk nadelig voor het lichaam. Bij Manvannu vind je meer over de fitness leven van een man. Heeft de corona-pandemie ook impact gehad op jouw fysieke gezondheid en wil je dat weer op peil krijgen? In dit artikel lees je meer over trends die je helpen je lichaam in shape te houden.

De HIIT training

Sinds de afgelopen jaren wordt de HIIT training steeds populairder. HIIT staat voor high-intensity interval training. Bij deze training worden oefeningen met hoge intensiteit gecombineerd met lage intensiteit oefeningen. Door de intensiteit van de training zul je sneller calorieën verbranden, doordat je meer zweet dan bij oefeningen met gelijkwaardige intensiteit oefeningen.

Draagbare gadgets

Een andere trend om je lichaam in shape te houden, is door het gebruik van draagbare technologische gadgets, zoals smartwatches en stappentellers. Op deze gadgets kunnen er dagelijkse doelen worden vastgesteld. Zo kun je wekelijks bijhouden hoe je mentale fitheid ontwikkeld.

Thuis sporten

Ook thuis sporten is steeds populairder geworden. Tijdens de corona-pandemie waren de sportscholen niet altijd beschikbaar wegens volle reserveringen of het tijdelijk sluiten van de deuren. Stoppen met bewegen was geen optie en thuis sporten werd de trend. Het voordeel van thuis sporten is dat er niemand ongevraagd naar je zal kijken, waardoor je geen druk zult ervaren om harder te trainen.

In de buitenlucht trainen

Daarnaast is men steeds vaker buiten gaan trainen. Even naar buiten gaan om te genieten van het natuur terwijl je aan het hardlopen of fietsen bent. Ook draagt tussen de bomen zijn bij aan de mentale gezondheid. Dit komt doordat natuur een rustgevend gevoel geeft. Krachttrainingen zijn ook gemakkelijk te doen met wat het natuur je aanbiedt, zoals burpees in het zand of been oefeningen tegen een boomstam aan te doen.

Kortom, wil jij ook heel graag je lichaam in shape houden? Doe dan mee aan één of meerdere trends, zoals de HIIT training, bewegen met behulp van draagbare technologische gadgets, thuis sporten en buiten trainen.

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina