Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Kom weer even tot adem tot voordat het nieuwe jaar begint

Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij. Maar daarvoor komt er nog, voor velen, een stressvolle periode, namelijk de feestdagen. Veel mensen hebben tijdens de feestdagen last van kerststress. Waar eten we, wat eten we, wie regelt wat en naar welke feestjes moeten we allemaal aflopen? Het is belangrijk om even weer tot adem te komen voordat het nieuwe jaar begint, zodat je 2023 fris en fruitig ingaat. Maar hoe doe je dat dan?

Maak een reis

Een manier om weer tot adem te komen voor het nieuwe jaar begint is om nog een laatste reis te maken. Zoek de zon op en rust volledig uit. Denk aan Lanzarote vakanties van FTI. Lanzarote is een van de Canarische Eilanden van Spanje. Doordat de eilanden voor de kust van Noord-Afrika liggen, hebben ze het hele jaar te maken met aangename temperaturen. Zo is het op Lanzarote tijdens de kerst nog steeds rond de 20 graden. Een prima temperatuur voor de feestdagen. Niet al te warm, maar ook zeker niet te koud.

Waarom zou je in de winter een reis moeten maken?

Op vakantie gaan tijdens de wintermaanden heeft verschillende voordelen. We zullen ze hieronder kort bespreken.

Ontlopen van alle stress rondom de feestdagen

Kijk jij ook elk jaar weer op tegen het maken van plannen tijdens de feestdagen? Vaak is het een stressvolle periode. Door op vakantie te gaan tijdens de feestdagen kun je deze kerststress volledig ontlopen. Zorg ervoor dat je precíes rond de feestdagen niet in het land bent. Scheelt een hoop stress en het is juist heel leuk en bijzonder om Kerstmis of Oud en Nieuw klein te vieren, alleen met je eigen partner of gezin in het buitenland voor de verandering.

Voorkom een winterdip met een reis

Heb je in de donkere maanden snel last van sombere gevoelens? Dat is helemaal niet raar, ook dat kan veroorzaakt worden door een gebrek aan zonlicht of Vitamine D. Over die Vitamine D gesproken: die kun je goed gebruiken als je last hebt van een winterdipje. Voor iedereen die in dagelijks ’s ochtends in het donker vertrekken en ’s avonds in het donker weer thuis komen, is een wintervakantie dé uitkomst. Het zonlicht geeft je weer energie en haalt je zo uit je winterdip.

Het heerlijke weer

Je ligt natuurlijk graag in de zon om bruiner te worden, maar daarnaast is de zon ook gewoon heerlijk om te genieten van het lekkere weer. Zonnestralen doen veel goeds voor je humeur en je zult merken dat je je na afloop van de vakantie weer een stuk beter voelt. Vooral omdat je weet dat het in Nederland ijskoud is tijdens de wintermaanden.

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina