Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

De magie van vintage horloges


Vintage horloges momenteel erg populair
Steeds meer horlogeliefhebbers kiezen voor de aankoop van een vintage horloge. Dit type retro horloges is om een aantal redenen erg populair geworden. Welke vintage horloges zijn het beste? Wat zijn vintage horloges en welke voordelen hebben ze?

Omega horloges: de beste vintage modellen via de juwelier
Het meest populair qua vintage horloges zijn momenteel Omega horloges. Dat heeft enkele redenen: Omega is een betrouwbaar merk, er zijn tal van modellen van dit merk beschikbaar en vooral: Een Omega horloge is 100 procent betrouwbaar. Goede redenen dus om via een erkende juwelier dit merk vintage horloge aan te schaffen. Want ga je voor kwaliteit en een goede prijs, dan kom je bij Omega uit! Ga nu naar de juwelier en bestel jouw Omega vintage horloge voor een concurrerende prijs die je niet snel ergens anders vindt!

Wanneer spreek je van een vintage horloge?
Vintage horloges zijn horlogemodellen van oudere datum, die een tijdloos design hebben en hoge kwaliteit bieden. Vintage houdt zoiets in als retro: teruggaan in de tijd en profiteren van de stijl, klasse en kwaliteit van horloges die zichzelf in het verleden bewezen hebben. Voorbeelden van populaire merken vintage horloges zijn Omega, Prisma, Zeppelin en uiteraard het gevestigde topmerk Rolex. Vintage horloges zijn dus niet verouderde horloges, maar nieuwe horloges die gebaseerd zijn op technieken en stijlen die zich in het verleden bewezen hebben als outstanding. Horloges in vintage stijl hebben zich al decennialang op mechanisch gebied en qua design bewezen als absolute topklasse. Wie een vintage horloge koopt, gaat dus voor ede ideale combinatie van tijdloze klasse én superieure kwaliteit.

Zijn alle vintage-horloges handgemaakt of niet?
Het antwoord op deze vraag is, kort maar krachtig: nee. Handgemaakt staat niet synoniem voor vintage. In vroegere tijden werden horloges, net zoals nu, zowel met de hand gemaakt als fabrieksmatig geproduceerd. Wel kwamen vroeger handgemaakte horloges vaker voor dan tegenwoordig, dus als je een vintage uurwerk aanschaft - bijvoorbeeld een horloge van klassemerken als Omega, Swiss, Breitling, Fortis of een Rolex - kan het zomaar zijn dat deze handgemaakt is.

Waar kan ik het beste een vintage horloge kopen?
Dé aankooplocatie voor een vintage horloge is een erkende en betrouwbare juwelier. Vaak zijn de originele papieren, zoals de garantiebewijzen, en ook de originele doos niet meer beschikbaar. Dat is handig om vooraf te weten. Bij een juwelier weet je, ook al ontbreekt er materiaal,dat je een echt vintage kwaliteitshorloge koopt dat echt is, betrouwbaar en eerlijk is geprijsd. Een goed alternatief voor de juwelier in de straat, voor tevens een scherpere prijs is Chronoexpert, dit is een online webwinkel met vintage horloges.

Hoeveel keuze heb ik qua modellen vintage horloges?
Op het gebied van vintage horloges valt er gelukkig veel te kiezen. Er zijn tal van topmerken verkrijgbaar op dit gebied. Merken als Breitling, Swiss, Omega en Rolex zijn de meest populaire vintage merken van dit moment. Bij erkende juweliers kun je van deze leidende merken nagenoeg alle modellen en typen kopen voor eerlijke prijzen. Oriënteer je nu, dan loop jij straks rond met een vintage horloge waar menigeen jaloers op is!

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina