Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Openingsactie: Verloting van 50,- cash

Frisbegin.nl is nu iets meer dan twee weken online en dit willen we vieren met een speciale openingsactie: we gaan onder de eerste 500 actieve beheerders 50 euro cash verloten! Kortom: nog meer redenen om een Frisbegin pagina op te zetten. 


Wat betekent deze actie?
Wanneer de teller van Frisbegin.nl op 500 leden staat doen wij alle namen van onze beheerders in een kom en trekken we de winnaar eruit. Er wordt contact opgenomen met de winnaar en we storten 50 euro op de rekening van de winnaar. Wij geven op onze Facebook pagina regelmatig updates over deze actie, bijvoorbeeld op hoeveel de teller staat en wanneer de verloting plaatsvindt.                                                                                     

Hoe vergroot ik mijn winkansen?
Jouw winkansen worden vergroot door zo snel mogelijk zoveel mogelijk actieve en mooie startpagina's aan te maken. Het aantal keer dat jouw naam in de kom wordt gestopt hangt namelijk samen met het aantal pagina's. Heb je bijvoorbeeld 5 actieve pagina's in beheer? Dan komt jouw naam 5 keer in de kom, de winkansen zijn hiermee vele malen groter.Waarom ├╝berhaupt een Frisbegin startpagina maken?
Er zijn talloze doeleinden waarvoor je Frisbegin kunt gaan gebruiken, we sommen er een aantal voor je op:
- Altijd starten met jouw favoriete links
- Geld verdienen
- Linkbuilding (jouw website hoger in Google krijgen)
- Plezier (bijvoorbeeld een pagina bijhouden over een hobby)

Op Frisbegin.nl wordt precies uitgelegd hoe alles werkt en hoe je bijvoorbeeld geld kunt verdienen met jouw pagina. Ook vind je een handleiding over de promotie van jouw Frisbegin pagina. 

Klik hier om direct een pagina te registreren

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina