Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Tijd voor een fietstocht op jouw elektrische fiets!

De natuur is goed voor je. Je ademt frisse lucht in, je bent even niet bezig met verplichtingen en daarnaast ben je ook in beweging. Daarom is het een leuk idee om de Nederlandse natuur te bewonderen door een tocht te maken. En hoe geniet je optimaal van de Nederlandse natuur? Met een Koga fiets natuurlijk!

Wat wordt de eindbestemming?

Woon je in de Gelderse Achterhoek of ben je bereid om er een keer naar toe te gaan? Dan kun je een prachtige route afleggen langs het Kloosterbos en het Bekendelle Bos. Dertig kilometer lang kun je genieten van prachtige weilanden en bomen. Daarnaast kun je een ook de Berenschot's Watermolen bezoeken en prachtige foto’s maken. Waarschijnlijk denk je dat dertig kilometer iets te veel gevraagd is van jouw lichaam. Echter, met jouw elektrische fiets zijn de kilometers snel gemaakt. Je kunt namelijk tot wel 25 kilometer per uur fietsen! Dus als je al op leeftijd bent maar alsnog wilt genieten van de Nederlandse natuur, is dat zeker mogelijk met een elektrische fiets. Daarnaast ben je alsnog fit bezig, want je maakt trapbewegingen met jouw benen zonder je te veel te moeten inspannen. Klinkt best goed, toch?

Wat neem je mee voor op de fiets?

Waarschijnlijk ben je wel eventjes weg van huis als je een fietstocht op jouw Santos gaat maken door de natuur. Daarom is het verstandig om goed voorbereid te zijn. Dit doe je door allereerst genoeg eten en drinken te maken of kopen voordat je gaat. Een fietstas op jouw bagagedrager kan dus erg handig zijn. Zo hoef je jouw bagage niet op jouw rug te dragen en voorkom je dus dat je rug verzuurt. Je gaat veel kilometers maken op jouw elektrische fiets, dus is het belangrijk om goede schoenen te hebben. Op jouw oude sneakers de deur uitgaan is daarom niet zo’n goed idee. Ga daarom liever voor een paar trekkingschoenen. De zool is erg zacht en soepel, waar jouw voeten het lang kunnen volhouden. Zorg er tot slot voor dat je met jouw fiets nog even langs de fietsenmaker gaat. Je wilt natuurlijk niet dat jouw fiets het begeeft als je in een gebied komt waar bijna niemand woont en je weinig bereik hebt op jouw telefoon. Een goed begin is dus het halve werk!

Met jouw elektrische fiets kun je dus lekker genieten van de Nederlandse natuur. Ben je benieuwd welke fiets het beste bij je past? Neem dan vooral een kijkje op de site van BongerBikes!

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina