Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Waar moet je op letten bij het kiezen van een nieuwe telefoon?

Smartphones. Het zijn er tegenwoordig zó veel. Dat je dan moeite hebt met kiezen is begrijpelijk. Prijzen die variëren van € 150 tot € 1400, verschillende maten en camera’s, het is maar een lastige bedoeling. We geven hier een aantal tips over hoe je nu een telefoon kiest.

Het doel en het middel

In principe is een telefoon gewoon een middel om je doel te bereiken. Het is dus van belang om dat doel vast te stellen. Je doel kan bijvoorbeeld heel simpel zijn: je wilt bereikbaar zijn, kunnen bellen, sms’en, een beetje muziek luisteren en een fotootje maken hier en daar. Dan is het geen noodzaak om onwijs veel uit te geven aan een telefoon. Je kunt goed uit de voeten met bijvoorbeeld een oppo a54. Je krijgt dan echt waar voor je geld. De specificaties van dit model zijn uitstekend voor de prijs, en ondanks je wellicht wat ‘simpele doel’ kun je met deze telefoon enorm veel. Je hebt er al eentje voor ongeveer € 216,00 en kunt hiermee goed uit de voeten. Een quad-camera waarvan de hoofdcamera beschikt over 48MP met daarnaast een 8-megapixel groothoeklens, een 2-megapixel macro sensor, en een 2-megapixel effect sensor. Natuurlijke kleuren, heldere foto’s en zelfs een nachtstand! Ook kun je prachtige natuurfoto’s schieten met de 5x zoom. Daarnaast beschikt hij over een 5000mAh batterij en 18W fast charging, je kunt er dus wel eventjes mee door.

Nog een uitstekende optie

Ook is een Samsung Galaxy A22 een uitstekende optie. Hij ligt in dezelfde prijscategorie als de Oppo A54, en is revolutionair wat betreft design voor Samsung. Vier kleuropties, te weten zwart, wit, groen en paars en mooie, ronde hoeken die zorgen voor een prachtige afwerking. De specificaties zijn ook niet misselijk, in dit geval drie camera’s die zorgen voor haarscherpe foto’s, wat je ook wilt vastleggen. Het scherm is 6,4 inch en heeft een Super AMOLED display met 90Hz refreshrate, eveneens als de Oppo A54. Beide telefoons hebben een 64GB opslag en 4GB RAM-geheugen, en een vrij gelijkwaardige camera, maar de Samsung Galaxy A22 beschikt ook over een ontgrendelingsfunctie met een vingerafdruk aan de zijkant. Heerlijk makkelijk je telefoon unlocken, binnen één seconde heb je hem al ontgrendeld.

Kortom, beide opties zijn prima telefoons waar je lang mee doet, geschikt zijn voor vele doeleinden en bovenal: ontzettend schappelijk geprijsd. Deze twee smartphones zijn natuurlijk slechts voorbeelden, maar dit is hoe je een telefoon vindt die bij je past. Kies je doel en budget, waarna je de opties kunt bekijken.

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina