Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Waarom een dag starten met een kopje thee?

Veel mensen drinken thee in de ochtend. In veel culturen is het ook gebruikelijk om veel thee te drinken. Nieuwe generaties worden daar vervolgens mee opgevoed en zo gaat het door de volgende generaties. Het is niet gek dat veel mensen thee drinken in de ochtend. Thee heeft een lekkere smaak en van binnen valt het lekker warm naar beneden. Veel mensen weten echter niet waarom het het goed is om de dag met thee te beginnen. Ben je een echte thee liefhebber en wil je bewuster thee drinken? In dit artikel zullen wij je vertellen waarom het goed is om de dag met thee te beginnen. Lees snel verder!

Het positieve van thee

Wanneer je er in de ochtend voor kiest om water te drinken, dan koelt je lichaam af. Als je er juist voor kiest om thee te drinken dan zul je het warm krijgen. Deze warmte zorgt ervoor dat je extra energie krijgt. Daarnaast bevat thee ook cafeïne. Ook dit zorgt ervoor dat je lekker energiek de dag kunt starten. Een andere reden om de dag met thee te beginnen is vanwege je maag en darmen. Als je in de ochtend als eerst een koude drank neemt, dan kan dit ervoor zorgen dat je maag en darmen samentrekken. Dit pijnlijk aanvoelen. Drink je eerst warme thee in de ochtend, dan zal dit een tegengesteld effect hebben. Je ingewanden zullen niet inkrimpen en het bloed in je lichaam kan zo goed doorstromen. Daarnaast krijg je er ook antioxidanten en andere gezonde stoffen door binnen. Thee is dus goed voor je algehele gesteldheid.

Een natuurlijk geneesmiddel

Ben je verkouden? Of voel je je niet zo lekker? Dan is het ook goed om thee in de ochtend te drinken. Je kunt dan het beste voor kamillethee kiezen. Deze thee heeft namelijk een ontstekingsremmende en ontsmettende werking. Een paar koppen van deze thee zal er dus zeker voor zorgen dat je je sneller beter zult voelen. Je kunt kamillethee ook in andere situaties gebruiken. Zo is het ook probaat bij menstruatieklachten, mondinfecties, huidklachten en natuurlijk ook voor maag- en darmklachten. Door kamillethee standaard in je keukenkastje te hebben kun je er zo dus voor zorgen dat je een natuurlijk geneesmiddel in huis hebt.

Kortom, is het goed om een kopje thee in de ochtend te drinken. Het zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en door de gezonde stoffen draagt het bij aan je algehele welzijn. Ook als je ziek bent of andere klachten kun je thee drinken.

avatar joey

Over de auteur

Joey

Mijn naam is Joey, een van de eigenaren van Frisbegin.nl. Frisbegin.nl is gestart om Nederland een verfrissend startpagina concept aan te bieden. Het is op onze dienst mogelijk om zeer eenvoudig startpagina's te maken met prachtige ontwerpen. Het resultaat: Plezier in het beheren van pagina's, meer bezoekers en meer kliks.

Heeft u vragen over Frisbegin? Ik sta u graag te woord! Neem contact op door een e-mail te sturen naar Joey@Frisbegin.nl

Wilt u een pagina aanmaken? Bekijk dan snel de homepagina