Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Profiel van: Daw

avatar daw
Name: De Advocatenwijzer
Username: daw
E-mail: redactie@deadvocatenwijzer.nl
Over mij:
Heb je een advocaat nodig maar vind je het lastig om uit het grote aanbod de juiste te kiezen? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom helpt De Advocatenwijzer particulieren en ondernemers bij het vinden van een geschikte advocaat. Met onze uitgebreide ervaring in de advocatuur kunnen wij als geen ander de advocaat vinden die voldoet aan jouw criteria, voorkeuren en behoeften.

De Advocatenwijzer is onafhankelijk, gratis en snel. We bieden betrouwbare en actuele juridische informatie. We helpen je een weg te banen door het grote aanbod in de advocatuur. Alle aangesloten advocaten hebben we uitvoerig gesproken. We weten hoe ze werken, wat ze kosten en waar ze goed in zijn. In tegenstelling tot bestaande zoekmachines, die werken met reclame of zoeken op postcode en rechtsgebied. Het resultaat zegt in die gevallen niets over de kwaliteit van de advocaat.

We bieden praktische informatie, ‘doe-het zelf’ documenten en maken de kosten van een advocaat inzichtelijk. De Advocatenwijzer wil daarmee de markt transparanter maken en een onafhankelijk platform bieden. We bieden de juiste informatie op het juiste moment.