Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Profiel van: Evika

avatar evika
Name: Jaap
Username: evika
Over mij:
Evika is een initiatief van Jaap Niezen (de schoonmaakgoeroe) om ook particulieren te voorzien van doeltreffende producten en vaardigheden voor een fantastisch schoon eindresultaat. Al 26 jaar is hij werkzaam in de schoonmaakbranche, de laatste jaren als adviseur en docent. Hij geeft voor de SVS (Vakopleidingen Schoonmaak) les aan ziekenhuizen en schoonmaakbedrijven.
Vaak hoorde hij dat zijn cursisten thuis ook met professionele schoonmaakmiddelen willen werken, gezien het betere eindresultaat.
Als gepassioneerd schoonmaakondernemer heeft hij aan deze vraag willen voldoen, te beginnen met werkzame reinigingsproducten op Eco-basis.
Hij is thuis in de nieuwste middelen en materialen en weet als geen ander dat schoonmaken pas leuk wordt als het resultaat naar wens is. Inspanning moet beloond worden, of het nu poetsen, schrobben, kuisen, ruimen, lappen, boenen of wissen is.

Evika biedt daarom een selectie professionele reinigingsproducten van A- kwaliteit, resultaatgerichte instructiefilms, consulenten die middel en methode thuis demonstreren en een platform voor vraag en antwoord.