Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Profiel van: Fbruls

avatar fbruls
Name: Fons
Username: fbruls
E-mail: fons-bruls@outlook.com
Over mij:
Ik, gepensioneerd vrachtwagenchauffeur heb een passie, gezinnen, gehandicapten en ouderen helpen die het in deze samenleving moeilijk hebben op het financiële vlak en eenzaamheid.
Ondanks dat ikzelf 2 keer een herseninfarct gehad heb, waar ik heel goed doorheen gekomen ben is deze passie alleen maar versterkt.
Hoe probeer ik dit te bereiken: door zoveel mogelijk financiële middelen te verwerven of waar mogelijk te helpen met goederen.
Hiervoor vraag ik dan ook iedereen, goederen en kleding welke niet meer gebruikt wordt en toch nog goed is naar mij te sturen of een berichtje sturen om te laten ophalen.
Ook probeer ik met aanmeldingen op diverse betaalprogramma's inkomsten te verwerven, dus meld je zoveel mogelijk aan, daar help je zeer goed mee en levert jezelf nog wat op.
Er zit zelfs een programma in waar je geld krijgt uitbetaald door mij, deze staat in kolom 2, onder gratis 25 € , als je je hier aanmeld ontvang je per klik € 0,10 en krijg je bij aanmelding € 25,00 van mij gestort op jouw bankrekening.
Je kan hier advertenties bekijken waar je € 0,10 voor krijgt en als extra ontvang je van mij voor elke verdiende € 150,00 nog een € 25,00 extra.
Je helpt hiermee en levert jezelf nog behoorlijk op, dus doen zou ik zeggen.