Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Blog

Overlast mailing

Om u als gebruiker van dienst te zijn en er voor te zorgen dat Frisbegin.nl de beste startpagina van Nederland blijft zijn wij continu bezig met verbetering van ons systeem. Bij de laatste implementatie is er echter iets niet geheel naar behoren verlopen, het kan zijn dat u als gebruiker een hoop e-mails in uw inbox heeft ontvangen van Frisbegin.nl. Wij zijn namelijk hard bezig om het overzicht in uw e-mail beter vorm te geven door meerdere meldingen van al uw pagina's in een enkele e-mail te plaatsen, het systeem moet nu naar behoren functioneren. Frisbegin.nl biedt daarom zijn excuses aan voor het ongemak en wij doen er alles aan om dit in de toekomst niet meer te laten gebeuren.

Lees meer...

Frisbegin druk bezig met extra functies

Frisbegin.nl staat nu ongeveer twee maanden online en heeft in korte tijd al vele mensen enthousiast gemaakt om een startpagina te beheren. In deze tijd hebben wij al vele mailtjes gehad met complimenten van zeer tevreden startpagina beheerders. Ook hebben wij een aantal verzoeken in onze mail gehad om nog meer functies en designs toe te voegen aan Frisbegin.nl. Wij luisteren graag naar deze verzoeken en zijn dus direct begonnen met het verder verbeteren van Frisbegin.nl, in dit blog bericht even een update van wat wij tot dusver hebben verbeterd en wat er nog gaat komen!

Lees meer...

Openingsactie: Verloting van 50,- cash

Frisbegin.nl is nu iets meer dan twee weken online en dit willen we vieren met een speciale openingsactie: we gaan onder de eerste 500 beheerders 50 euro cash verloten! Kortom: nog meer redenen om een Frisbegin pagina op te zetten. Lees in het artikel meer over deze actie!

Lees meer...

Frisbegin.nl officieel online, maak nu uw eigen startpagina!

Frisbegin.nl is een nieuwe dienst voor het maken van een eigen startpagina. U zult ongetwijfeld denken: er zijn toch al zoveel diensten waar op ik gratis een startpagina kan maken? Dat is helemaal waar. Frisbegin.nl is echter uniek in zijn soort! Wij vertellen u graag waarom.

Lees meer...