Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Blog

Kledingadvies voor diverse gelegenheden

Het is veilig om te zeggen dat mode een ontwikkeling is - vrouwen kleden zich niet hetzelfde vandaag als in de jaren 1890 (of zelfs trouwens, zoals we deden in de jaren negentig). Hoewel logisch, realiseren maar weinig mensen dat het modelabel ook evolueert. (Het is officieel goed om wit te gebruiken, zelfs na de Dag van de Arbeid.) Hoewel sommige tradities goed vasthouden, bijvoorbeeld als je niet specifiek wilt, gebruik dan nooit wit voor een bruiloft om te voorkomen dat je met haar concurreert of haar verrekent. grote dag - het is tijd om anderen in het verleden te laten, waar ze thuishoren. Hier is een handige gids om betekenis te geven aan deze nieuwe kleermakersstandaarden.

Lees meer...

Opgelost: Storing m.b.t. links + blokken plaatsen

Onlangs heeft ons systeem enkele dagen een storing gehad waardoor het niet mogelijk was om nieuwe links en blokken aan te maken op de pagina's. Helaas zat het probleem in een vernieuwde database structuur bij de webhoster, waardoor het enkele dagen heeft gekost om alles op te lossen. Inmiddels werkt ons systeem weer zoals het zou moeten werken.


Lees meer...

OPGELOST: Snelheid van Frisbegin

De afgelopen weken heeft Frisbegin.nl helaas last gehad van enkele fouten in de backend van de website waardoor de laadtijd van de startpagina's erg tegenviel. Om dit probleem te verhelpen heeft onze programmeur de afgelopen week hard gewerkt om het aantal requests in de database te verlagen en de code verder geoptimaliseerd.

Lees meer...

Template Monster gast interview: Een aantal vragen aan David Braun

Heeft u ooit eens uw eigen website willen maken, maar had geen idee hoe eraan te beginnen? Wenst u uw eigen online bedrijf starten, maar u ontbreekt de nodige vaardigheden en ervaring om een eigen webpagina te maken? U hoeft zich daar niet meer over te ergeren! Want hier is TemplateMonster.com!

Lees meer...

Overlast mailing

Om u als gebruiker van dienst te zijn en er voor te zorgen dat Frisbegin.nl de beste startpagina van Nederland blijft zijn wij continu bezig met verbetering van ons systeem. Bij de laatste implementatie is er echter iets niet geheel naar behoren verlopen, het kan zijn dat u als gebruiker een hoop e-mails in uw inbox heeft ontvangen van Frisbegin.nl. Wij zijn namelijk hard bezig om het overzicht in uw e-mail beter vorm te geven door meerdere meldingen van al uw pagina's in een enkele e-mail te plaatsen, het systeem moet nu naar behoren functioneren. Frisbegin.nl biedt daarom zijn excuses aan voor het ongemak en wij doen er alles aan om dit in de toekomst niet meer te laten gebeuren.

Lees meer...