Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Blog

De magie van vintage horloges

Vintage horloges momenteel erg populair
Steeds meer horlogeliefhebbers kiezen voor de aankoop van een vintage horloge. Dit type retro horloges is om een aantal redenen erg populair geworden. Welke vintage horloges zijn het beste? Wat zijn vintage horloges en welke voordelen hebben ze?

Lees meer...

Een goedkoop maar toch leuk cadeau? Het is mogelijk!

Heb jij regelmatig een feestje? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Maar het wordt wel een duur grapje wanneer jij telkens een cadeau moet komen. En je wilt uiteraard ook niet met een afgezaagd cadeau aankomen. Dus trek jij waarschijnlijk iedere keer jouw portemonnee maar weer om een leuk presentje aan te schaffen. Wist je echter dat een leuk cadeau helemaal niet duur hoeft te zijn? Waarschijnlijk niet! Er zijn veel mensen die hier geen weet van hebben. Wij voorzien jou in deze tekst van een aantal goedkope maar toch leuke cadeaus!

Lees meer...

Top 5 Slimme Manieren Om Online Geld Te Verdienen in 2019

Tegenwoordig is het steeds populairder aan het worden om online te werken. Meer en meer mensen zien de voordelen in van dit soort werk, maar vaak stuiten ze al snel op de hamvraag: Welke manieren zijn er om geld te verdienen online?


Lees meer...

Kledingadvies voor diverse gelegenheden

Het is veilig om te zeggen dat mode een ontwikkeling is - vrouwen kleden zich niet hetzelfde vandaag als in de jaren 1890 (of zelfs trouwens, zoals we deden in de jaren negentig). Hoewel logisch, realiseren maar weinig mensen dat het modelabel ook evolueert. (Het is officieel goed om wit te gebruiken, zelfs na de Dag van de Arbeid.) Hoewel sommige tradities goed vasthouden, bijvoorbeeld als je niet specifiek wilt, gebruik dan nooit wit voor een bruiloft om te voorkomen dat je met haar concurreert of haar verrekent. grote dag - het is tijd om anderen in het verleden te laten, waar ze thuishoren. Hier is een handige gids om betekenis te geven aan deze nieuwe kleermakersstandaarden.

Lees meer...

Opgelost: Storing m.b.t. links + blokken plaatsen

Onlangs heeft ons systeem enkele dagen een storing gehad waardoor het niet mogelijk was om nieuwe links en blokken aan te maken op de pagina's. Helaas zat het probleem in een vernieuwde database structuur bij de webhoster, waardoor het enkele dagen heeft gekost om alles op te lossen. Inmiddels werkt ons systeem weer zoals het zou moeten werken.


Lees meer...